PMF - Odsjek za geografiju

Dogovorena saradnja Odsjeka za geografiju i Malak Regency Hotela

Prošle sedmice dogovorena je poslovna saradnja između Odsjeka za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i Malak Regency Hotela. Studenti usmjerenja Turizam i zaštita životne sredine kroz saradnju sa navedenim hotelom imat će priliku steći nova iskustva i usavršiti znanja i vještine važne za kreiranje turističke ponude.
Tokom prve posjete Malak Regency Hotelu studenti su imali priliku čuti iskustva voditeljice Odjela prodaje i rezervacije Malak Regency Hotela gospođe Dubravke Vasković o hotelijerstvu. Potom je generalni menadžer Malak Regency Hotela gospodin Orhan Spahić održao zanimljivo predavanje na kojem je prezentovan Malak kao jedan od najznačajnijih direktnih stranih investitora u Bosni i Hercegovini. Uz to, održano je i predavanje na temu “Osam ključnih faktora za uspjeh u poslovnom svijetu“.
Predstavnici Malak Regency Hotela bili su u uzvratnoj posjeti Prirodno-matematičkom fakultetu. Tom prilikom gospodin Orhan Spahić je prezentovao studentima postavke projekata na kojem će studenti raditi tokom zimskog semestra.
 
Ovim putem se zahvaljujemo predstavnicima Malak Regency Hotela na saradnji.