PMF - Odsjek za geografiju

Obavještenje o provođenju studentske ankete

Poštovane studentice i poštovani studenti,
Suočeni sa situacijom nastalom zbog pandemije korona virusa koja je prouzrokovala obustavljanje izvođenja dijela nastavnog procesa u učionicama i laboratorijama našeg fakulteta nastavili smo samostalno nastavni proces organiziranjem i provođenjem kombiniranog modela nastave, oslanjajući se isključivo na svoje kapacitete.
Cilj ove ankete je evaluacija nastavnog procesa sa ciljem poboljšanja njenogovog kvaliteta.
Umjesto redovne evaluacije rada akademskog osoblja imate priliku da kroz ovu anketu podijelite Vaša kako pozitivna, tako i negativna iskustva koja će nam pomoći pri organizaciji nastave u budućnosti.
Vaša su nam iskustva dragocjena, te Vas molimo da izdvojite svoje vrijeme i savjesno i iskreno odgovorite na pitanja iz ankete, te iznesete svoje sugestije i prijedloge u dijelu predviđenom za komentare. Samo na taj način ćemo moći imati uvid u realnu provedbu primijenjenog modela nastave kako bismo sagledali mogućnosti i donijeli mjere za unapređenje kvaliteta nastave na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerzitetu u Sarajevu.
Anketa je anonimna i dostupna je od petka 21.05.2021. do petka 11.06.2021. godine. Linkovi za studentske ankete (nastavnici i asistenti) su dostupni na timu (Microsoft temas) Studenti Odsjeka za geografiju.